कृष्ण जिनका नाम है, गोकुल जिनका धाम है।
ऐसे श्री भगवान को बारम्बार प्रणाम है।

1. यशोदा जिनकी मैया है, नंद जी बापैया है।
ऐसे सुन्दर शाम को बारम्बार प्रणाम है।।

2. लूट-लूट दधि माखन खायो, ग्वाल बाल संग धेनु चरायो।
ऐसे लीला धाम को बारम्बार प्रणाम है।।

3. द्रुपद सुता की लाज बचायो, ग्राह से गज को फंद छुड़ायो।
ऐसे कृपा धाम को बारम्बार प्रणाम है।।

"Kriṣṇa jinakaa naam hai, gokul jinakaa dhaam hai.
Aise shree bhagavaan ko baarambaar praṇaam hai.

1. Yashodaa jinakee maiyaa hai, nnd jee baapaiyaa hai.
Aise sundar shaam ko baarambaar praṇaam hai..

2. Looṭ-looṭ dadhi maakhan khaayo, gvaal baal sng dhenu charaayo.
Aise leelaa dhaam ko baarambaar praṇaam hai..

3. Drupad sutaa kee laaj bachaayo, graah se gaj ko fnd chhudaayo.
Aise kripaa dhaam ko baarambaar praṇaam hai.."